Voordeliger bij kwartaalafname

Gratis verzending vanaf € 125,-

Niet tevreden? Geld terug!

Onze eigen formule gecreëerd

op basis van L-Arginine

Wetenschappelijke onderbouwing

In het nieuws en op het internet wordt er veel besproken over het belang van immuniteit en de algemene gezondheid. Terwijl er geen wetenschappelijke bewezen twijfel bestaat dat het lichaam zichzelf in een staat van homeostasis wil houden om gezond te kunnen functioneren, wordt door veel makers van supplementen van alles beloofd zonder de geringste bewijslevering dat hun product deze functie daadwerkelijk ondersteund.

Het gebrek aan wetenschappelijk bewijs is dan ook een van de redenen dat er bijna nooit een wetenschapper haar of zijn naam verbindt aan supplementen. Serieus onderzoek wijst dan ook uit dat synthetische vitaminen en preparaten de gezondheid niet daadwerkelijk helpt en zelfs kunnen schaden. Hier staan een aantal artikelen die daar geen enkele twijfel over laten bestaan. Amino Alliance is niet alleen verbonden aan een wetenschapper, het is op basis van “double-blind studies” ontwikkeld.

Werking L-Arginine

Deze link leidt naar meer informatie over L-arginine en wat het voor het lichaam doet. Bijvoorbeeld wat we kunnen doen om alle benodigde voedingsstoffen binnen te krijgen. Het antwoord zal sommige mensen verbazen maar is toch duidelijk wetenschappelijk onderbouwd: eet groente en natuurlijke voeding.

Er is alleen een belangrijke functie die niet voldoende door het eten van natuurkost kan worden verholpen: Vasodilatatie. De ontspanning van het bloedvatenstelsel door de opname en conversie van L-arginine naar stikstofoxide. Dit ontspant de endotheliale cellen in het spiermembraan van de bloedvaten. Door deze ontspanning en verjonging van vooral ook de haarvaten, kan het bloed beter naar de cellen stromen, op een jeugdig niveau. Dit versnelt het intercellulaire metabolisme en de uitwisseling van afvalstoffen met opbouwstoffen waaronder ook de immuun functie.

Om nog onverklaarbare redenen houdt het lichaam na de volgroeiing ermee op voldoende L-arginine uit voeding te halen. Hierdoor komt er niet genoeg van het semi-essentieel aminozuur in het lichaam en ontstaat er dus te weinig stikstofoxide. Het probleem daarvan is dat het lichaam, of het nu wel of niet goed wordt gevoed, niet de benodigde hoeveelheid opbouwstoffen in de cellen kan transporteren. Om daar antwoord op te geven besloot professor, emer. Arne van der Gen Ph.D., zich op de formulering van de juiste ingrediënten en verhoudingen te buigen. Hij werd ondersteund en sterk gemotiveerd door wetenschappelijk onderzoek wat duidelijk aangeeft hoe belangrijk dit proces is voor alle lichaamsfuncties en hoe hij er met zijn ervaring in de chemie verbeteringen aan kan toevoegen.

 

Homeostatisch is het setpoint waarop alle lichaamsfuncties optimaal functioneren. Des te meer balans, des te minder het verouderingsproces schade kan veroorzaken. Dit proces begint meestal in het bloedvatensysteem wat daardoor, als een dominoeffect, alle andere lichaamsfuncties belemmerd. Als wetenschapper is het dan al snel duidelijk om niet over vitamientjes en andere synthetische natuur na aperij te spreken. Hiervan is al lang bewezen dat er geen heil te vinden is maar alle aandacht te richten op de basis. Het belangrijkste maar ook vaak het lastigste deel van de wetenschap. Door de toelevering van bloed naar de cel te bevorderen kan de natuurlijke- en lichaamsvriendelijke selectie van stoffen zijn weg vinden en zijn werk doen.

Amino Alliance

Omdat als positieve bijwerking Amino Alliance de slaapcyclus sterk kan verbeteren, kan het lichaam dieper tot rust komen en sneller herstellen. Een ander effect van Amino Alliance is diens herstellende functie op het groeihormoon huishouden. Hierdoor kan het lichaam sneller adopteren en de geplaatste stress progressief beantwoorden.

Zoals met alle stoffen, is het bij het maken van producten van groot belang de percentages te kennen om de juiste werking te veroorzaken. De ingrediënten van Amino Alliance zijn bewust kwalitatief en procentueel afgestemd. Ook zijn er daarom geen smaak, kleur en geurstoffen toegevoegd. Deze zouden de optimale opname van de werkzame ingrediënten negatief beïnvloeden.

 

Werking Amino Alliance

Zodra Amino Alliance in het lichaam wordt opgenomen kan het proces van correctie beginnen. De regeneratie van het bloedvatenstelsel is een van de meest effectieve manieren om te zorgen dat ons lichaam goed werkt. Ook direct na het begin van toename Amino Alliance is dit merkbaar. Zodra het bloedvatenstelsel weer op een jeugdig niveau werkt kunnen de voedingsstoffen dieper in de cellen worden opgenomen en de roofbouw die als deel van het veroudering proces plaatsvindt opvangen. Vandaar dat L-arginine als meest effectieve anti-aging substantie herkend wordt en na de volgroeiing van het lichaam regelmatig moet worden ingenomen.

 

Nobelprijs

Anti-aging en de normalisering van bloeddruk zijn twee goede basis redenen waarom er in 1998 een gedeelde Nobelprijs werd uitgereikt aan drie wetenschappers. Deze heren bewezen in de jaren voor 1998 dat L-arginine in het lichaam belangrijke effecten heeft en dat zegt op zich al genoeg. Er worden niet vaak Nobelprijzen gewonnen door wetenschappers die bewijzen dat een stof het lichaam op belangrijke wijze van dienst kan zijn. Vooral als het gaat over een semi-essentieel aminozuur wat positief alle basisfuncties van het leven beïnvloed wordt deze tijd heel serieus te nemen. Omdat er een groot verschil is tussen het winnen van een Nobelprijs en het maken van een product wat die bewezen wetenschap in de praktijk tot staan brengt, is het vinden van de juiste deskundige het verschil tussen falen en succes. Prof. Hoogleraar Arne van der Gen, Ph.D., is niet zomaar een chemicus, hij is al meer dan 57 jaar in de chemie actief. Hij heeft voor verschillende bedrijven gewerkt, acht patenten op zijn naam staan en heeft meer dan 200 artikelen geschreven voor wetenschappelijke publicaties en tijdschriften.

Een van zijn specialiteiten is Xenobiotics, de wetenschap van wat anorganische stoffen doen als die hun weg in het lichaam vinden. Daarnaast is een bijkomstigheid van deze kennis de absolute garantie dat de samenstelling van Amino Alliance veilig en werkzaam is. De bestanddelen van Amino Alliance zijn goedgekeurd door E.F.S.A. de Europese Autoriteit voor voedselveiligheid.

 

Direct bestellen?

Kies de abonnementsvorm die bij jou past, maandelijks opzegbaar!

Ervaringen

Wij stellen het op prijs als je ons een review wilt geven over
de ervaring met Amino Alliance, deze kun je opsturen via ons contactformulier.