Voordeliger bij kwartaalafname

Gratis verzending vanaf € 125,-

Niet tevreden? Geld terug!

Het ontstaan van het DNA

van ons bedrijf

 

Hoe het begonnen is

Diederik van Nederveen, is de oprichter van Go On Pure Nutritionals LLC. In 2005 leerde hij de enorme gunstige gevolgen van L-arginine.

Hij leerde over de enorm gunstige (dubbel) gevolgen van L-arginine. Samen met zijn oom, Arne van der Gen, Ph.D., hoogleraar Organische Chemie aan de Universiteit Leiden. Samen hebben zij naar veel gegevens bekeken en beseften ze snel dat ze hun eigen formule moesten maken om L-arginine zijn volledige potentieel in het menselijk lichaam te laten uitdrukken.

Alle ingrediënten van Amino Alliance zijn daarom bewust gekozen en getest om deze specifieke reden. Het doel was om het zo puur en effectief mogelijk te maken door alle stoffen te elimineren die niet de meest effectieve omzetting van L-arginine in stikstofmonoxide dienen.

Amino Alliance is precies zoals we het voor ogen hadden en we nodigen je uit om ons te laten weten op welke manieren het product uw leven heeft veranderd. Als je niet in alle opzichten tevreden bent, geven we een volledige terugbetaling.

Arne met Diederik

Studies

Diederik van Nederveen, bestudeerde in 2005 de prachtige resultaten omtrent de omvorming van L-arginine in stikstof oxide. Dankzij het wetenschappelijk onderzoek naar dit fenomeen wonnen drie chemici een gedeelde Nobel Prijs en inspireerde Diederik en zijn oom Prof. Dr. Arne van der Gen, tot het maken van Amino Alliance. Zij namen daar voor ook het voorbeeld van de Isodori studie die wetenschappelijk bewees welke combinatie amino zuren deze omvorming en de gezondheid van de mens effectief baten.

Nobel prijs

De Nobelvergadering van het Karolinska-instituut in Stockholm, Zweden, heeft de Nobelprijs voor Fysiologie of Geneeskunde van 1998 toegekend aan Robert F. Furchgot, Louis J. Ignarro en Ferid Murad voor hun ontdekkingen met betrekking tot ‘het stikstofmonoxide als signaalmolecuul in het cardiovasculaire systeem’.

Robert F. Furchgot

Geboren in 1916
Afdeling Farmacologie, SUNY Health Science Center New York

Louis J Ignarro

Geboren in 1941
Afdeling Moleculaire en Medische Farmacologie UCLA School of Medicine Los Angeles

Ferid Murad

Geboren in 1936
Afdeling Integratieve Biologie Farmacologie en Fysiologie Universiteit van Texas Medical School, Houston

Een nieuw principe

Stikstofmonoxide (NO) is een gas dat signalen in het organisme doorgeeft. Signaaloverdracht zorgt ervoor dat een gas door een cel wordt geproduceerd, die door membranen dringt en de functie van een andere cel regelt. Dit vormt een geheel nieuwe principe voor signalering in de biologische systemen. De ontdekkers van NO als signaalmolecuul ontvingen in 1998 hier een Nobelprijs voor.

De formule van Amino Alliance is ontworpen om de wetenschappelijk bewezen functies van L-aginine te versterken. We hebben alleen ingrediënten gebruikt waarvan is aangetoond dat ze deze bevindingen ondersteunen. Er worden geen kleurstoffen, enkelvoudige suikers, vulstoffen, smaakstoffen of andere toevoegingen gebruikt. Ons doel is om indrukwekkende resultaten te bereiken in tegenstelling tot het creëren van een lange lijst van zinloze ingrediënten op een etiket. Dit brengt namelijk alleen maar verwarring bij de consument wat uiteindelijk voor afleiding zorgt en de focus niet ligt op het oorspronkelijke doel, van correct getimede omzetting van L-arginine in stikstofmonoxide.

Direct bestellen?

Kies de abonnementsvorm die bij jou past, maandelijks opzegbaar!

Ervaringen

Wij stellen het op prijs als je ons een review wilt geven over
de ervaring met Amino Alliance, deze kun je opsturen via ons contactformulier.