Voordeliger bij kwartaalafname

Gratis verzending vanaf € 125,-

Niet tevreden? Geld terug!

Diederik van Nederveen Meerkerk

Een levensverhaal

Amino Alliance is het gedachtengoed van Diederik van Nederveen Meerkerk, en is door de onmisbare hulp van zijn oom Prof. Dr. Arne van der Gen, tot stand gekomen. Dit unieke product is op wetenschappelijk onderzoek gebaseerd en ondersteund het bloedvaten systeem in het lichaam en daar door weer alle levens functies die daarvan afhankelijk zijn.

Diederik heeft als zeezeiler de wereld verkend en is al op 18 jarige leeftijd vanuit Frankrijk naar Guadaloupe gezeild. Eerst op een wedstrijd jacht en later vanuit Tenerife op een groot jacht van een Amerikaanse zakenman. Deze Amerikaan liet Diederik aan boord veel zelf ontdekken en vertelde over hoe de Amerikaanse cultuur veelal op de individuele inzet en “Dream” van hen die het aandurven is gebaseerd. “Je mag daar je hoofd boven het maaiveld uitsteken zonder met nijd en afgunst te worden terug gefloten.” Dat gaf de jonge Diederik enorme motivatie en hij besloot als snel na het afmaken van zijn opleiding als acteur en model bij audities in Hollywood binnen te lopen. Zijn “Go-Getter” houding beviel een slimme filmproducer die hem na een ongebruikelijke afloop van de auditie de “Guest Star” rol gaf in Acapulco HEAT, een TV serie van het B-movie gehalte, maar voor Diederik een ongelooflijke ervaring om te zien hoe op een Amerikaanse filmset, dan wel op locatie in Mexico, aan toe gaat.

Het James Bond-achtige verhaal ging gepaard met veel actie, explosies en ontmoeting met mooie dames. De vriendschappen die door het acteren maar ook het modellen werk wat hem ook steeds meer werd aangeboden ontstonden gaf hem een nieuwe blik op de aard en wijze van de acteurs en modellen. Hun “beauty tips” waarvan hij er zelf ook een aantal overnam hielpen vroegtijdig veroudering van zijn huid te voorkomen.

Het waren vooral de inzichten die hij kreeg van movie stars zoals Arnold Schwarzenegger, Toni Curtis, Lou Ferringo, Andy Garcia, Liam Neeson, Sharon Stone, Bo Derek en American Gladiator star Erika Andersch, met wie hij een relatie begon.

Erika Andersch was de eerste vrouw die hem de wereld van vrouwelijke spiermassa, snelheid en enorme discipline liet zien. “Nadat Arnold Schwarzenegger ons aan elkaar voorstelde ontstond er direct een sterke vriendschap die tot nu nog steeds instant is gebleven. Ik heb enorm veel aan haar raad en inzichten gehad.”

Na meer acteer werk in o.a. Cyberzone, Murphy Brown (guest star) en veel stunt werk maakte Diederik zijn eigen film; Mr. Atlas, voor kinderen van 6 tot 12 jaar, die jaren lang op ShowTime, HBO en The Movie Channel te zien was.

Daarna kwam nog een rol in Sun Storm waarna Diederik besloot zich op het bouwen van een eigen bedrijf te richten.

Diederik als zeezeiler

Met Elle Macpherson – The Body

Met Liam Neeson

De Speelfilm Mr. Atlas

Met Arnold Swarzenegger

Met Wim Hof – The Iceman

Als model voor Hugo Boss

De weg naar Amino Alliance

Het gaf hem meer voldoening om mensen met hun gezondheid te helpen. De drang voor avontuur bleef hij uit het zeezeilen halen. Onlangs maakte hij een reis door het Caribisch gebied met zijn zusjes en vrienden, via de Antillen naar Cuba en daarna rond de Zweedse eilanden.

Hij sprak met veel deskundigen zoals ook visionair Wim Hof, die bekend staat als “The Ice Man” man, die met zijn zelf ontwikkelde ademhalingstechnieken tot ongekende prestaties in staat blijkt te zijn. Diederik gebruikt inmiddels zelf ook delen van deze techniek. Daarnaast sprak hij met experts op het gebied van vasten en mind-set, meditatietechnieken met wetenschappelijke ondersteuning.

De vriendschap met onder andere filmster Arnold Schwarzenegger die in 1992 begon geeft Diederik een uniek beeld van het ouderdom proces waaraan ook die filmheld niet ontkomt. De methodes, de aftakeling en de begrenzingen waaraan alle levende wezens blootstaan, zijn voor een groot deel afhankelijk van de bloedsomloop. Iets wat door de meeste anti-aging experts wordt bevestigd.

En toen Arnold op Diederik’s vraag “Do you know any supplements that are proven to work and healthy for you” zei “If it is not scientifically proven don’t spend money on it” besloot Diederik serieus naar een weg te zoeken die daar antwoord op geeft. Als snel bleek dat er bijna geen supplementen bestaan die wetenschappelijk zijn bewezen en waar een wetenschapper aan verbonden is. Nogal een verbazende gewaarwording in een wereld waar door de fabrikanten de meest prachtige beloftes worden gedaan.

De speurtocht die volgde leidde naar drie Nobelprijswinnaars die hadden bewezen dat via de omvorming van L-arginine naar stikstofoxide de bloedvaten ontspannen.

Hier vindt je meer informatie over een van deze Nobelprijswinnaars, Dr. Robert Furchgott:
https://sls.downstate.edu/admissions/com/furchgott.html

Met die informatie was het mogelijk zijn oom, Prof. Dr. Arne van der Gen te inspireren een uniek, op wetenschappelijke studies gebaseerd, product te ontwikkelen dat helpt de bloedvaten hun jeugdige elasticiteit te behouden die daardoor alle lichaamsfuncties ondersteunt. Door deze studies en werkzaamheid van Amino Alliance blijft Prof. Dr. van der Gen dan ook verbonden aan het product Amino Alliance zoals dit nu via deze website te verkrijgen is. We zijn er van overtuigd dat u zich beter gaat voelen zodra u met dit product begint.

Direct bestellen?

Kies de abonnementsvorm die bij jou past, maandelijks opzegbaar!

Ervaringen

Wij stellen het op prijs als je ons een review wilt geven over
de ervaring met Amino Alliance, deze kun je opsturen via ons contactformulier.