Voordeliger bij kwartaalafname

Gratis verzending vanaf € 125,-

Niet tevreden? Geld terug!

Prof. Dr.
Arne van der Gen

De uitvinder achter het product

De uitvinder van het uiteindelijke product Amino Alliance is
Prof. Dr. Arne van der Gen

Het komt eigelijk nooit voor dat er een echte wetenschapper is die zijn naam verbind met een online verkrijgbaar product wat de slaap en de functie van de bloedvaten zo goed ondersteund dat er zelfs onder de Hollywood stars over gesproken wordt.

Wat bezielde Prof. Dr. Arne van der Gen om na een decennia lange carrière bij o.a. Naarden Chemicals (nu Givaudan), twee jaar onderzoek in de VS en na jaren les geven aan de Universiteit van Leiden, op latere leeftijd zijn naam te verbinden aan dit product. Wellicht heeft het er mee te maken dat de onderliggende wetenschap zowel door Nobelprijs winnaars is bewezen als door gebruikers wordt geliefd.

Waarom gebeurt dit eigelijk nooit? Die vraag hield ons bezig en het antwoord was daarom extra verbazend.

Wat snel duidelijk werd is dat wetenschappers volgens strenge maatstaven werken, op basis van bewijsvoering iets wel of niet zullen aanvaarden. Dat geeft dus een hoop om over na te denken, want het zou de verkoop van producten enorm helpen om met een serieuze wetenschapper in verbinding te staan. En de reden dat dit zelden gebeurt is omdat dit natuurlijk de carrière van deze serieuze wetenschapper zou kunnen schaden.

Ook onder de wetenschappers zijn er enorme verschillen. Niet veel hebben zoals Prof. Dr. Arne van der Gen meer dan 200 artikelen geschreven voor wetenschappelijke publicaties. Hij is daarbij nog eens eigenaar van 8 patenten. De relatie tussen Prof. Dr. Arne van der Gen en Amino Alliance is daarom iets om trots op te zijn en geeft veel gebruikers de zekerheid die ze verdienen.

Prof. Dr. Arne van der Gen

Direct bestellen?

Kies de abonnementsvorm die bij jou past, maandelijks opzegbaar!

Ervaringen

Wij stellen het op prijs als je ons een review wilt geven over
de ervaring met Amino Alliance, deze kun je opsturen via ons contactformulier.