Voordeliger bij kwartaalafname

Gratis verzending vanaf € 125,-

Niet tevreden? Geld terug!

Ervaar het zelf,
Amino Alliance houdt je fit

Veelgestelde vragen & antwoorden

Ben je op zoek naar een product wat je helpt met het verbeteren van je algehele gezondheid en daardoor ook het immuunsysteem? Neem dan gerust contact met ons op. Ook wanneer je simpelweg meer informatie wilt staan wij je graag te woord! Wij zullen je zo spoedig mogelijk van een reactie voorzien! 

Wat is er zo speciaal aan het Amino Alliance supplement?

Amino Alliance bevat stoffen die het niveau van stikstof in het bloed (NO) en de afgave van groeihormonen ondersteunen. Dit heeft een bevorderende werking op de slaap, mentale alertheid en geheugen, terwijl het ook de lichamelijke prestaties en algeheel welbehagen verbeterd. Je voelt je gewoon goed zodra je ermee begint!

Hoe lang duurt het voor ik iets van de goede eigenschappen van Amino Alliance merk?

Zoals bij alle producten, zal de werking van Amino Alliance per persoon variëren. In het algemeen ondervindt men direct effect na het innemen van Amino Alliance.

Aangezien dit bij de meeste mensen direct merkbaar is, is de dosis voor algemeen gebruik samengesteld. Naar gelang er een sterkere werking gewenst wordt kan de dosis worden verhoogd. Er zijn geen negatieve bijwerkingen en het product is 100% Vegan en Glutenvrij!

Beïnvloedt Amino Alliance mijn immuniteit?

Amino Alliance heeft door het stikstofmonoxide gehalte (NO) in het bloed te verhogen een positief effect op het immuunsysteem. Van nature vormt het lichaam stikstofdioxide uit L-arginine, maar dit vermogen neemt na de groeifase langzaam af. Door deze functie weer op gang te brengen ondersteunt Amino Alliance dus vele lichaamsfuncties, waaronder slaap. Goede slaap is van cruciaal belang voor het immuunsysteem.

Belemmert Amino Alliance mijn slaap?

Amino Alliance ondersteunt de slaap en daardoor het herstel. Veel mensen gebruiken Amino Alliance juist om hun slaap te verbeteren. In enkele gevallen is het goed om de dosis even een dag of drie met de helft te verminderen om het lichaam tijd te geven om eraan te wennen. Daarna kan gewoon de hele dosis worden ingenomen.

Mijn libido is sterker, hoe kan dit?

Het verhogen van stikstof in het bloed kan de doorbloeding van het gehele gehele lichaam bevorderen, dus de actieve intimiteiten van zowel de man als de vrouw worden optimaal ondersteund.

Ik ben erg actief en zeer sportief, kan Amino Alliance mijn prestatie verbeteren?

De actieve ingrediënten van Amino Alliance kunnen het herstel na sport versnellen door de verbeterde bloedstroom die het veroorzaakt. Atleten die Amino Alliance gebruiken spreken van duidelijke vermindering van spierpijn en vervroegd herstel en soms zelfs van gehele afwezigheid van spierpijn.

Hoe komt het dat ik sneller herstel na inname van Amino Alliance?

De verhoogde doorbloeding leidt tot snellere afvoer van afval en toediening van voeding stoffen. Ook stimuleert een stijging van de hormoonfunctie het herstel en veroorzaakt een vertraging van het ouderdom proces. Ook is er een duidelijke toename van spiermassa zichtbaar.

Ik ben nog geen 23 jaar oud, is het product ook voor mij geschikt?

Door de hormonale werking van Amino Alliance heeft het gebruik van Amino Alliance voor jeugdigen weinig effect. Tijdens de groei speelt het Groeihormoon (GH) een belangrijke rol in de leeftijdscategorie van 23 jaar en jonger. Deze wordt in deze periode op natuurlijke wijze aangemaakt. De inname van Amino Alliance is daarom voor deze groep niet nodig.

Wanneer kan ik Amino Alliance het beste innemen?

Te allen tijde, maar voor een optimaal resultaat van de verjongende werking kan je het beste Amino Alliance circa twee uur na de avondmaaltijd vlak voor het naar bed gaan met een half glas lauw water in nemen. Probeer de laatste 2 uur voor het slapen gaan niets meer te nuttigen.

Zijn er gevolgen door de inname van Amino Alliance te stoppen?

De voordelen van de consumptie van Amino Alliance verdwijnen door te stoppen. De ingrediënten van Amino Alliance veroorzaken geen Bio-Feedback cyclus in het lichaam en veroorzaken dus geen verschijnselen na het stoppen, behalve dat u zich wellicht niet zo verkwikt meer voelt.

Kan ik Amino Alliance gebruiken naast andere supplementen en medicijnen?

Amino Alliance is als mengsel van verschillende aminozuren en enzymen een “werkzame stof” die in het lichaam veranderingen teweeg kan brengen. Supplementen zoals magnesium vitamine-D, Omega-3 enz. kan je er gewoon naast blijven gebruiken. Wij raden aan dat iedereen die medicijnen inneemt de eerste week dagelijks met een half zakje Amino Alliance begint. Wanneer het lichaam aan de positieve effecten van Amino Alliance gewend is kan tot een heel zakje worden overgegaan. Veel mensen hebben er ook baat bij wanneer ’s-ochtends en ’s-avonds een half zakje wordt ingenomen. Amino Alliance zal in veel gevallen het effect van uw medicamenten versterken, dus raadpleeg bij twijfel altijd uw arts.

Wat kan ik van Amino Alliance verwachten bij het sporten?

In het algemeen, spreken gebruikers van diepere slaap en herstel na het sporten of lichamelijke inspanning. Amino Alliance versneld de assimilatie van melkzuur en verminderd daardoor spierpijn terwijl het ook de waakzaamheid verhoogd.

Zijn er allergische reacties op Amino Alliance?

Afhankelijk van je lichamelijk/medische toestand leidt het tot een verbeterde orgaanfunctie. Je lichaam kan hierdoor gaan veranderen wanneer je Amino Alliance gebruikt. Het is goed om je arts te raadplegen als je iets ongewoons voelt wat langer dan een week aanhoudt, of als je bloeddrukmedicatie gebruikt.

Heeft Amino Alliance een negatief effect op mijn hormonale huishouding?

Amino Alliance heeft een hormonaal balancerend effect, het beïnvloedt de ongesteldheid niet.

Heeft Amino Alliance een invloed op mijn bloedsuiker?

De suikers in Amino Alliance zijn van een laag glycemische waarde. 

Hoe komt het dat ik beter slaap en verkwikt wakker wordt na het innemen van Amino Alliance?

De ingrediënten van Amino Alliance verhogen en helpen de vorming van stikstof, waardoor onder andere het stikstofgehalte in het bloed. Er ontstaat een ondersteunende werking van het bloedvatensysteem in de hersenen. Het heeft het tegenovergestelde effect van cafeïne. De blokkade van Somatostatin, hetgeen het opwekken van groeihormonen verminderd, beïnvloedt de slaap op een natuurlijke wijze. Een goede nachtrust heeft uiteraard een verkwikkende werking op lichaam en geest.

Het natuurlijke anabolisme van Amino Alliance verhoogt (ondersteunt het proces van metabolisme) de energie, uithoudingsvermogen en snelheid. Ook is een toename van spiermassa aangetoond, hetgeen een grotere verbranding van vetmassa ten gevolge heeft. Dit gebeurt echter alleen na een inname van enkele maanden. Ondanks het trage proces heeft elke niveau van spiergroei een positieve invloed op de vetverbranding en de gezondheid.

Zijn er bekende neveneffecten?

Amino Alliance heeft werkzame, onschadelijke ingrediënten die bij overdosis alleen een lichte hoofdpijn kunnen veroorzaken. De hoofdpijn gaat weg en om een herhaling te voorkomen is een verminderde dosering aan te raden.

Kan Amino Alliance tijdens zwangerschap worden ingenomen?

Zoals met veel actieve stoffen het geval is, raden wij het niet aan om Amino Alliance tijdens de zwangerschap in te nemen. Bespreek het met uw dokter indien u toch met het gebruik wil doorgaan.

Is het gebruik van Amino Alliance voor 60 plussers aan bevolen?

In principe kan Amino Alliance door iedereen boven de 23 worden gebruikt.

Inname overdag: kan ik het voor het sporten innemen?

Ja, in principe wel voor extra aminozuren en energie. In dat geval adviseren wij om het een half uur voor het sporten in te nemen. Wanneer Amino Alliance gebruikt wordt als een Pre-Workout zal het niet de anti-aging effecten veroorzaken die bij het avondprotocol wel van kracht zijn. De Pre-Workout is dus geen vervanging voor het avondprotocol.

Ik heb Herpes en hoorde dat L-arginine het virus kan opwekken.

Amino Alliance heeft L-lysine toegevoegd om onder andere de reactie op Herpes succesvol tegen te gaan. Als je ondanks alles toch een uitbarsting ervaart neem dan 3 gram extra L-lysine per dag. Dit is online eenvoudig te bestellen. 

Ook is het bij deze klachten verstandig om de dagelijkse dosis Amino Alliance niet te overschrijden. 

Hoe lang kan ik Amino Alliance innemen?

Amino Alliance bevat stoffen die het lichaam aanvullen, stoffen die na de volgroeiing niet meer door het lichaam voldoende worden aangemaakt. Daarom is er geen reden bekend waarom u ooit met de inname zou moeten stoppen. Als u toch de inname wilt onderbreken neem het dan acht weken achter elkaar en dan twee weken niet.

Direct bestellen?

Kies de abonnementsvorm die bij jou past, maandelijks opzegbaar!

Ervaringen

Deze kun je lezen op onze reviewpagina.
We stellen het op prijs als je daar je ervaring met ons wilt delen.