Voordeliger bij kwartaalafname

Gratis verzending vanaf € 125,-

Niet tevreden? Geld terug!

Verzendinformatie

Wanneer je op werkdagen voor 16:30 uur besteld wordt het de volgende dag bezorgd. Bezorgdagen zijn op dinsdag tot en met zaterdag. Wanneer je een maandabonnement hebt ontvang je de zending op dezelfde datum exact een maand later tenzij dit in een weekend valt.

Het formaat van de brievenbusverpakking kan variëren, afhankelijk van het aantal producten dat je hebt besteld, maar is maximaal 38 x 26,5 x 3,2 cm groot.

Wanneer je een kwartaalverpakking besteld wordt deze verzonden via de pakketdienst. Hiervan ontvang je een Track & Trace code per e-mail zodat je het pakket kunt volgen. Je ontvangt de code per e-mail wanneer het pakket vanuit ons magazijn vertrekt, richting het sorteercentrum.

Helaas kunnen wij door deze verzendmethode geen opties aanbieden als levering via een afhaalpunt, extra instructie voor de bezorger of afleveren op een ander adres. De ervaring leert dat indien je niet aanwezig bent, de bezorger aanbelt, een briefje achterlaat of het pakket bij de buren bezorgt.

Retourneren is mogelijk wanneer de inhoud is blootgesteld aan weersinvloeden of de inhoud door stootschade is beschadigd. Je kan dan contact met ons opnemen via info@amino-alliance.nl en je ontvangt dan instructies over de wijze van retourneren. Onze e-mail wordt op werkdagen binnen uiterlijk binnen 4 uur beantwoord.

De verzendkosten bedragen voor zowel de maandverpakking als de kwartaalverpakking € 6,95.

Omdat de kwartaalverpakking eens in de drie maanden wordt verstuurd bedragen de verzendkosten, teruggerekend naar een maand slechts € 2,32. Dit komt naast het voordeel dat je krijgt bij de kwartaalverpakking die € 6,75 goedkoper is dan wanneer je 3 losse maandverpakkingen besteld. Bij bestellingen boven de € 125,- worden er geen verzendkosten in rekening gebracht.